Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Desktop^

Tablet^

Mobiel^

Dijkshoorn Biomassa

Dijkshoorn Biomassa produceert biomassa tbv energie-opwekking

De afnemers van ons biomassa-product verwerken dit grotendeels direct als brandstof voor energie-opwekking in grote biomassa-centrales. Ook wordt een deel van onze biomassa verwerkt tot brandstofproducten voor kachels en andere verwarmingsinstallaties. Denk daarbij aan pellets in diverse vormen en maten. Het product dat wij ten behoeve van deze afnemers produceren is een halffabrikaat..  Wij kunnen zowel een halffabrikaat produceren alswel het gewenste eindproduct. De geproduceerde biomassa wordt geproduceerd en afgezet conform certificaat NTA 8080

Productie biomassa

Bij het innemen van groenafval door Dijkshoorn Groenrecycling wordt al direct een scheiding gemaakt in de verdere verwerking van het groenafval. Een groot deel van het groenafval dat wij innemen wordt verwerkt tot biomassa en een groot deel wordt verwerkt tot diverse vruchtbare grondsoorten (Multi Terra)

Productie op maat

Wij verwerken ons biomassa-product tot fracties in diverse formaten, afgestemd op het verwerkingsproces of de wensen van onze afnemers. Dit proces vindt plaats in onze zeefinstallaties. 

Opslag en distributie

Nadat het product verwerkt is, wordt het ofwel direct geleverd via eigen transport of transport door de afnemers. Daarnaast hebben wij zo goed als altijd biomassa op voorraad voor nieuwe afnemers en voor gebruik in onze mobiele biomassa verwarmingscentrale.

Biomassa kopen?

Bent u geïnteresseerd in afname van ons biomassaproduct, neem dan contact op via mail of telefoon. Wij zijn u graag van dienst.

Bel: 010 521 2373
Mail: info@dijkshoornbleiswijk.nl                

Mobiele biomassa verwarmingscentrale

Ook wordt een deel van ons biomassaproduct verwerkt door onze eigen mobiele biomassa-verwarmingscentrale. Deze verwarmingsinstallatie is uiterst geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes. Denk aan loodsen en hallen. 

Ook wordt deze installatie gebruikt voor het drogen van de door ons zelf geproduceerde aardappels

Deze ‘mobiele kachel’ is ook te huur en ook het leveren van de brandstof kan door ons (periodiek of op afroep) verzorgd worden. 

Scroll naar boven