Zoek
Sluit dit zoekvak.

Desktop^

Tablet^

Mobiel^

Geschiedenis

Dijkshoorn Bleiswijk vierde in 2019 haar 50-jarig bestaan, dan heb je een geschiedenis!

Sinds 1969 is de Overbuurtseweg 8 in Bleiswijk onze basis. Drie generaties bouwden het bedrijf uit tot één van de bekendste agrarische en recyclingbedrijven in Lansingerland.

De wortels van het bedrijf liggen verankerd in de landbouw

Naast tarwe, mais en suikerbieten waren en zijn we gespecialiseerd in de teelt van consumptie- en pootaardappelen. Mede door de jarenlange ervaring hebben we specialistische kennis van de aardappelteelt en allerlei andere landbouwactiviteiten.

Door de jaren heen hebben wij onze aandacht verdeeld over diverse activiteiten

De groei van de glastuinbouw in onze regio eind vorige eeuw zagen wij niet als bedreiging maar als kans: De kwekers en tuinders teelden met name groentegewassen en dat zijn vooral eenjarige teeltgewassen. Na de teelt dienen deze gewassen geruimd en verwerkt te worden. Op deze tak van sport hebben wij ons toegelegd en inmiddels zijn we dé specialist in de regio voor het inzamelen, verwijderen en verwerken van groenafval voor met name de glastuinbouw. Ook hoveniers en andere groenbedrijven weten ons te De huidige hoofdactiviteit is groenrecycling en het produceren van diverse grondstoffen. Daarnaast verwerken we diverse afvalstromen:
• recyclen van groenafval (van de plant, voor de plant)
• produceren van diverse grondsoorten, compost en biomassa
• recyclen van puin 
• produceren van granulaten voor de weg- en waterbouw
• inname, opslag en verwerking van steenwol, kunststoffen, hout, bouw- en sloopafval

Scroll naar boven