Zoek
Sluit dit zoekvak.

Desktop^

Tablet^

Mobiel^

Van Woerden Puinrecycling

Puinrecycling en productie van diverse granulaten

Onze bedrijfsactiviteiten zijn zeer divers. Naast de hoofdactiviteit puinrecycling en de productie van diverse granulaten voor met name de infra bieden we meer.

Zo verwerken we diverse andere afvalstromen en bieden diverse andere diensten en producten. Wij werken met een enthousiast team. Samen bieden we onze klanten een vlotte en flexibele dienstverlening en hechten we waarde aan persoonlijk contact met onze relaties.

Van Woerden neemt puin plus bouw- en sloopafval in en verwerkt dit tot nieuw product

Het ingenomen en aangeleverde puin en bouw- en sloopafval wordt indien nodig gescheiden. Vervolgens wordt het materiaal dat geschikt is voor de puinbreker bewerkt. Dit veelal meerdere malen. Hierdoor kunnen wij diverse soorten en maten menggranulaten aanbieden.

Granulaten

Vrijgekomen puin uit diverse projecten is uitstekend te hergebruiken. Het materiaal wordt gebroken en vervolgens gezeefd, waarna een schone bouwstof overblijft die opnieuw gebruikt wordt in de wegenbouw en metaalindustrie. Het granulaat voldoet volledig aan de normen van het KOMO BRL 2506 certificaat.

Daarnaast bieden wij met ons moderne machinepark een oplossing voor (container)transport en een breed scala aan bouw- en sloopwerkzaamheden. In de loop der tijd hebben wij een goede reputatie opgebouwd: efficiënt, snel en zorgvuldig!

Verkoop van:
  • Menggranulaat 0-31/5
  • Betongranulaat 0-31/5
  • Hydraulisch menggranulaat
  • Zand (diverse soorten)
  • Grond (diverse soorten)

Voor meer informatie over Van Woerden Puinrecycling verwijzen wij u naar: www.van-woerden.nl

Puin aanleveren of geïnteresseerd in onze granulaten?

Bel: 079 – 3316686
Mail: info@van-woerden.nl

Scroll naar boven