Organisatie

De bedrijfsactiviteiten binnen onze organisatie zijn zeer divers. Naast de hoofdactiviteiten groenrecycling, puinrecycling en verwerking van andere afvalstromen bieden wij nog vele andere diensten en producten aan.

Wij verkopen bijvoorbeeld ook zand, aanvulgrond, bordesgrond en betongranulaat (repax). Met ons moderne machinepark bieden wij een oplossing voor (container)transport en een breed scala aan bouw- en sloopwerkzaamheden. Van oudsher houden we ons ook nog altijd bezig met (loonwerk in) de landbouw. In de loop der tijd hebben wij een goede reputatie opgebouwd: efficiënt, snel en zorgvuldig!

Het bedrijf is gevestigd aan de Overbuurtseweg 8 in Bleiswijk. Hier is het kantoor en vanuit hier vinden nagenoeg alle activiteiten plaats. Voor het storten van afval en/of het het halen van zand, bordesgrond en dergelijke gelden de volgende openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag: 7.00 uur – 17.00 uur
  • zaterdag: 8.00 uur – 12.00 uur

Wij, Arwin Dijkshoorn (Technisch directeur) en Matthijs Dijkshoorn (Commercieel Directeur) runnen ons bedrijf met passie en plezier. Wij werken met een enthousiast team dat bestaat uit vaste en tijdelijke krachten. Teamspirit vinden wij belangrijk omdat dit bijdraagt aan een vlotte en flexibele dienstverlening. Ook hechten wij veel waarde aan persoonlijke contacten met onze relaties.