Zoek
Sluit dit zoekvak.

Desktop^

Tablet^

Mobiel^

Dijkshoorn Bleiswijk

Dijkshoorn Bleiswijk vormt de basis van waaruit wij onze bedrijfsactiviteiten uitvoeren

Inmiddels zijn deze activiteiten zo uiteenlopend dat we deze hebben onderverdeeld in een zevental Dijkshoorn-bedrijven waarvan Dijkshoorn Bleiswijk er één is. Al deze bedrijven zijn complementair aan elkaar. We sturen, waar het kan, op zelfvoorzienend zijn. Dat hebben we van huis uit meegekregen. Daarnaast focussen we waar het kan op circulair ondernemen. 

Onder de bedrijfsactiviteiten van Dijkshoorn Bleiswijk vallen:
  • Het aansturen van de totale organisatie
  • Het ondersteunen van de zes werkbedrijven
  • Alle activiteiten op het hoofdkantoor zoals planning, verkoop, administratie en de technische dienst
Aansturen

De Dijkshoorn-bedrijven kennen een platte structuur: Wij, Arwin en Matthijs Dijkshoorn zijn – als respectievelijk technisch en commercieel directeur – verantwoordelijk voor de totale organisatie. Wij zetten de lijnen uit en verder wordt er gewerkt met ‘zelfsturende teams’. Onze mensen zijn gespecialiseerde generalisten die voor elkaar klaarstaan. Zo verzet ons compacte team bergen werk.

Check ons team om te zien wie ‘in grote lijnen’ waarvoor verantwoordelijk is. In de regel kunnen de meeste Dijkshoorn-medewerkers heel veel. Zo kunnen onze kraanmachinisten bijvoorbeeld ook een vrachtwagen of shovel besturen en de planner weet de weg in de dagelijkse administratie enzovoorts. 

Ondersteunen

Dijkshoorn Bleiswijk werk ondersteunend. Zo zorgen we er op kantoor en in de werkplaats voor dat alles op onze terreinen, percelen, landerijen onderweg en bij onze klanten zo gestructureerd en efficiënt mogelijk verloopt en dat onze mensen hun werk zo goed, veilig en efficiënt mogelijk kunnen doen.

Planning

Met zoveel mensen en materieel onderweg en strakke werk- en productieschema’s bij onszelf, onze afnemers en leveranciers dient de planning op rolletjes te lopen. Onze planner verstaat zijn vak en hij wordt geassisteerd door zijn collega’s op kantoor.

Verkoop

Als commercieel directeur is Matthijs Dijkshoorn verantwoordelijk voor de verkoop. Tegelijk zijn ook onze chauffeurs meer dan alleen chauffeurs. Zij bezoeken onze klanten, kennen onze producten en de behoeftes van onze klanten. Ze zijn zij ware ambassadeurs voor onze bedrijven en producten. 

Als u vragen heeft over het aanschaffen van onze producten of diensten, kunt u contact opnemen. Wij zijn u graag en professioneel van dienst.

Bel: 010 521 2373
Mail: info@dijkshoornbleiswijk.nl                

Administratie

De administratieve verwerking van alle bedrijven komt samen op kantoor en wordt adequaat en secuur verzorgd door de administratie-afdeling. We werken met een efficiënt en doeltreffend systeem waarin alle bedrijfsonderdelen, de voertuigen, machines, operators, chauffeurs planners en de administratie met elkaar in verbinding staan. Alle medewerkers op kantoor, de chauffeurs, machinisten en operators werken samen met tablets en andere mobiele apparatuur, waarin alles wordt opgeslagen.

Technische dienst

Onze technische dienst vormt de spreekwoordelijke olie waarop onze motor draait: zij zorgen dat alles draait, onderhouden en / of gerepareerd wordt. Deze betrokken collega’s zijn van grote waarde voor het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf. De technische dienst wordt aangestuurd door Arwin Dijkshoorn.

In- en extern transport

Dijkshoorn heeft een groot machine- en voertuigenpark. Dit voor in- en extern transport van producten en goederen en voor de be- en verwerking van producten. Een deel van deze voertuigen en machines is te zien in de diverse films die ook op deze site te zien zijn. Fotoalbum machinepark.

Scroll naar boven