Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Desktop^

Tablet^

Mobiel^

Dijkshoorn Groenrecycling

Dijkshoorn Groenrecycling neemt groenafval in vanuit diverse sectoren 

Het overgrote deel van ons groenafval is afkomstig van tuinders en kwekers. Het gaat daarbij met name om afgedragen gewassen. In deze tak van sport is Dijkshoorn Groenrecycling gespecialiseerd. We hebben hiervoor een efficiënte service-dienst voor tuinders en kwekers opgezet: ‘Kist-in-de-kas’. Via dit concept kunnen we tuinders op maat bedienen met de door hen gewenste elementen uit het concept.

Daarnaast nemen we groenafval in van hoveniers, andere agrarische bedrijven, (semi)overheidsdiensten etc. Al dit groenafval wordt ingenomen en vervolgens gesorteerd op bruikbaarheid: Een deel van het groenafval wordt verwerkt tot biomassa en een deel tot nieuw product: Grond. Wij produceren diverse vruchtbare grondsoorten en compost. Hiertoe zijn wij gecertificeerd (BRL9335-certificaat). Het gereed maken voor verdere verwerking via Dijkshoorn Biomassa en Multi Terra Grondsoorten is de hoofdactiviteit van Dijkshoorn Groenrecycling. 

Dijkshoorn Groenrecycling: circulair ondernemen in de agrarische sector

Steeds een stap verder op de weg naar een meer duurzame wereld. Doordat wij restafval omzetten in nieuw product zijn, past dit precies in onze bedrijfsvoering. Blijft de vraag staan hoe je dat als bedrijf doet. Ook in dat kader zetten we ons beste beentje voor. Dit via een zonnepanelenpark, elektrische auto’s voor woon-werkverkeer en in zelfvoorzienend zijn. Zo ‘bemesten’ wij onze landbouwpercelen wanneer nodig met zelfgeproduceerde structuurverbeteraar. Voorts draaien de zeven, die de fracties groenafval verdelen en sorteren op stroom ipv fossiele brandstof. Het gaat daarbij om stroom die door de zonnepanelen op de daken van onze productiehallen wordt gewonnen. Het is één voorbeeld van onze bijdrage aan het verduurzamen van onze productiemethoden en er zijn er meer.  

Groenafval laten verwerken?

Wilt u groenafval laten verwerken of wilt u dat wij uw groenafval ophalen of containers plaatsen?
Neem dat contact op via mail of telefoon. Wij zijn u graag van dienst.

Bel: 010 521 2373
Mail: info@dijkshoornbleiswijk.nl

Scroll naar boven