Zoek
Sluit dit zoekvak.

Desktop^

Tablet^

Mobiel^

Certificering

Dijkshoorn Bleiswijk voert o.a. het BRL9335-certificaat en levert hoogwaardige kwaliteit

Om een hoog kwaliteitsniveau te kunnen waarborgen, zijn wij in het bezit van meerdere certificaten, waaronder het BRL9335-certificaat (grondbank en productie van samengestelde grondsoorten).

Wij streven naar een hoge productkwaliteit en zien erop toe dat onze dienstverlening efficiënt en klantgericht is. Daarnaast wordt de kwaliteit die wij op diverse gebieden leveren, onderschreven door de certificaten die wij voeren. 

• Voor het innemen en verwerken van puin zijn wij in het bezit van de BRL 2506 kwaliteitsborging recycling granulaten
• Voor de productie van beton zijn wij gecertificeerd conform BRL 5070 uitgegeven door het KIWA

Recycling en agri-gerelateerde producten

Dijkshoorn Bleiswijk is gespecialiseerd in groenrecycling en heeft een moderne, volledig overdekte locatie voor de productie van grond- en biomassa. Daarnaast zijn wij actief in puinrecycling en de recycling van andere afvalstromen zoals bouw- en sloopafval, steenwol, substraten, hout en kunststof. Een aantal van onze producten, produceren we zelf vanuit de recycling. Denkt u daarbij aan diverse grondsoorten, compost en granulaten. Voor deze werkzaamheden zijn wij gecertificeerd en dat geldt ook ten aanzien van onze landbouwactiviteiten.

Certificaten:

Natuurlijk worden onze aardappelen gecontroleerd op het gebied van voedselveiligheid, van het poten tot en met het eindproduct. De Nak Agro overhandigt ons dan ook elk jaar het voedselveiligheidscertificaat.

Wilt u meer weten over onze producten of kennismaken met onze manier van werken?
Neem contact op. We zijn u graag van dienst.

Scroll naar boven